Promoción Primavera Aluminios Valverde – Finestres d'alumini i PVC a la carta per a professionals

Grup Valverde, empresa industrial dedicada a la fabricació de finestres d'alumini i pvc, és avui dia un referent en el sector professional.

La firma industrial, amb més de 16 anys de trajectòria, ha sabut posicionar-se en el mercat com la resposta necessària que requereixen els professionals i empreses de fusteria d'alumini i de pvc, que confien els seus projectes, amb els tancaments d'alumini i pvc fabricats en les instal·lacions de Valverde.

Aluminios Valverde – Finestres d'alumini i PVC a la carta per a professionals

Tancaments Alumini

Especialitzada línia de tancaments d'alumini, amb l'estreta col·laboració de la firma Centre Alum, en tot el subministrament de perfils d'alumini, i aplicacions de noves solucions amb l'última tecnologia i innovació. Finestres, corredisses, monorrail, mallorquines, portes i altres solucions (pivotants, oscil·lo-batents,…)


Més informació
Aluminios Valverde – Finestres d'alumini i PVC a la carta per a professionals

Tancaments PVC

Deceuninck, líder mundial en fusteries de pvc, amb el subministrament de perfils la fusteria i última tecnologia en finestres, practicables i altres solucions. Finestres, corredisses, monorrail, portes i altres solucions (pivotants, oscil·lo-batents,…)Més informació
Aluminios Valverde – Finestres d'alumini i PVC a la carta per a professionals

REFINE

Producte exclusiu d'Grup Valverde
Fulla oculta amb perfil de 7cm d'alumini en les dues cares exteriors
Pvc (97% reciclat) a l'interior
Marc soldat, sense necessitat d'esquadres.
Màximes prestacions d'aïllament i seguretat.Més informació

REFINE 2024, SISTEMA INTEGRAL INDUSTRIALIZADO, EN ORIGEN.

NOU SHOWROOM

Vingui a visitar-nos
El punt de trobada de petites fusteries d'alumini i pvc, com de grans firmes del sector, on de manera habitual traslladen les seves inquietuds i projectes, que recollim de manera propera, ràpida i eficaç, tot l'equip comercial i tècnic de Grup Valverde.


Reservar cita
Go To Top