REFINE

FULLA VISTA

NOVETAT
REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

Presentem la nova Fulla Vista REFINE, un desenvolupament exclusiu que hem realitzat en col·laboració amb Centro Alum, que segueix amb el revolucionari sistema de fabricació de REFINE, que combina sota un procés industrial les dues cares exteriors en alumini amb l'ànima en PVC (97% reciclatge).

Un conjunt de marc i fulla soldats, sense necessitat d'esquadres, més rígid, amb més prestacions d'aïllament i eficiència energètica, i amb totes les possibilitats estètiques que permet l'alumini (bicolor, texturats, metàl·lics i colors 100% a la carta).

REFINE Hoja vista | Grupo Valverde
REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

La nova Fulla Vista REFINE, a la qual preferim anomenar “Semi-Oculta”, permet més pas, ideal per a zones de poc espai com a safaretjos, on la diferència de 2cm respecte a la Fulla Oculta, és clau.

A més, el gran avantatge de la nova Fulla Vista REFINE és que es pot combinar-se perfectament amb la Fulla Oculta REFINE, mantenint la mateixa estètica en l'exterior, i amb una uniformitat a l'interior, reduint el perfil en finestres fixes i guanyant uns centímetres de llum en l'envidrament.

AVANTATGES FULLA VISTA REFINE

1

Finestra fabricada exterior en alumini totes dues cares i pvc (97% reciclatge)

2

Mateixes prestacions d'aïllament acústic i tèrmic que la fulla oculta

3

Més pas en portes i balconeres (2cm menys que la fulla oculta)

4

Mateixa estètica a l'interior permetent combinar la fulla vista i fulla oculta

5

Menys perfil en envidraments fixos, reduint també la visual del perfil en muntatges combinats entre fulles practicables i fixes.

6

Menys petjada de carboni, finestres fabricades a Grup Valverde, d'inici a fi.

REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

Però el més important, és que el nou concepte de la finestra REFINE, és el seu compromís amb el medi ambient, el 97% del pvc que s'utilitza és reciclat de processos anteriors, un material que perjudicaria directament el medi ambient, i que Grup Valverde el recupera com a ànima de la nova finestra REFINE, atorgant les màximes prestacions de seguretat i d'aïllament acústic i tèrmic.

Un gran salt qualitatiu en el procés de la fabricació industrial, aportant un gran valor al professional com al client final, en la lluita de la protecció del nostre entorn i en l'activa economia compromesa i circular, que serà capaç de preservar el nostre entorn i benestar a les noves generacions.

REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

Hoja Vista

Hoja Oculta

REFINE Hoja vista | Grupo Valverde
REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

REFINE MILLORA LA FINESTRA DES DE TOTS ELS ANGLES

Temps mínim
de lliurament

El nou concepte de finestra REFINE permet a Grup Valverde disposar d'un ampli estoc de pvc reciclatge, que utilitza en les seves actuals instal·lacions completament industrialitzades, integrant la perfileria interior de pvc reciclat i exteriors en alumini amb la fabricació i muntatge en continu, sota un exhaustiu control de qualitat.

COMPETITIVA

REFINE es presenta amb un preu altament competitiu, en línia al preu del mercat dels tancaments en alumini.
La capacitat d'Grup Valverde d'incorporar el pvc reciclat al costat de l'alumini en un “innovador procés” de soldadura en el marc sense esquadres, al costat de la capacitat d'emmagatzemar aluminis de colors habituals, li permet presentar un preu mòdic i viable per a qualsevol projecte, amb una finestra única i amb màxima tecnologia i prestacions.

PERSONALITZABLE

Màxima capacitat de personalització. La carta de colors d'Grup Valverde és infinita, a més d'oferir la possibilitat de fabricar colors personalitzats, i poder triar diferents colors en l'alumini exterior i interior. Un ampli ventall de configuracions que presenta amb un termini mínim de lliurament.

PROXIMITAT I COL·LABORACIÓ

Grup Valverde llança aquest innovador producte, gràcies al teixit industrial de sòlids proveïdors i industrials, que han col·laborat en aquesta gran aposta en el mercat.
Tots ells concentrats en l'àrea del Vallés i a pocs quilòmetres de les seves instal·lacions.

REFINE Hoja vista | Grupo Valverde

REFINE, REDEFINIM LA FINESTRA DEL FUTUR

El nou concepte de Grup Valverde que revolucionarà el tancament actual, aportant aïllament, protecció,
eficiència, estètica i el més alt nivell de compromís industrial en la millora dels processos i productes que respectin
el nostre medi ambient i el benestar de totes les generacions futures.SOL·LICITI PRESSUPOST


Go To Top